Mina bästa syskon!!


Irriterande.

Man får höra hela tiden att folk snackar bakom våran rygg, att vi är falska hit och dit. Grejen är att istället för att lyssna på rykten och skapa rykten om oss som säger mer om er än om oss, så ska man skapa sin egna uppfattning. Och det falskaste man kan göra är att snacka bakom ryggen och sen leka ängel & våran vän. Istället för att fucking snacka bakom oss kan man stå upp för sig själv och säga vad man tycker och inte ställa sig bakom andra och snacka massa skit. Vi säger inte att ni måste gilla oss, vi säger bara vad VI tycker ;)

MOOOOT AFFÄREN, MATMAT WE <3 MAT



3 år sen
Nu
haha förändrats?..


Svar ;)

emma om Min syster!:
hej :) vilka gymnasier ska ni gå? typ ni o era kompisar o sådär :) eller har man fått veta det än? :)

Svar: Som vi har sagt flera gånger, så ska vi gå på distra som är en bygglinje och ligger på söder :) Våra närmsta vänner ska gå bland annat i, hantverk i blåsut, nacka gymnasium, john bauer, kärrtorp gymnasium osv.

Min syster!

Även fast vi snackat om varandra och haft största bråken, så har du alltid stått på min sida både när jag haft rätt och fel. Hjälpt mig genom skolan, och allt annat. Jag älskar dig syster och jag saknar dig! Finns alltid för dig oavsett vad, alltid♥

Snabbt

Godmorgon, är uppe tidigt idag :) Berättar lite kort om igår, jag var hemma sen kom frida frida till mig så vi åkte och fixade lite saker för kvällen. Sen kom ida, archi & sanna. Vi satt vid nångång bänk vid dalen och snackade och så, mysigt. Senare åkte jag frida och sanna till någon ''fest'' i Farsta. Haha men när vi kom dit vare bara killar och 1 tjej. Så jag var där en stund, frida och sanna stannade. Men en kille följde mig till tuben igen för jag skulle åka till bagis och möta Fanny men sen blev det inte så, så jag åkte till skärma haha och sen till gullmars där jag mötte Patricia och Daniel. Chillade lite med dom, sen gick jag hem. Ska börja fixa mig, puss!

3 dåliga bilder från igår






nu draaaaaaaar vi ut bitches


Detta har jag på mig idag!


Party today!


Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Själv vaknade man nu så har sovit ut nu från alla dagar som jag bara sovit 3-4 timmar, skönt! Var bara hemma igår iallafall. Ska sola lite på balkongen, sen börja fixa mig för att gå ut och möta glen på en cigg. Ikväll blire festa med Sanna broder! Untzzzz, taggad! Har ganska brottom nu så lägger in en bild på vad jag har på mig innan jag drar. kärleek!

people changes,things go wrong,
shit happends and life goes on!

T R Å K I G T

Tråkig kväll, händer typ ingenting. Så blir nog att jag stannar hemma bara, superkul :') väntar på att någon ska rädda min kväll haha men hörs imorgon. puss!

I want to be your favorite hello, and your hardest goodbye

Har så sjukt tråkigt!! Har solat ett tag, ska hoppa in i duschen nu och fixa mig lite. Frida är påväg hit också, får se vad vi gör. Puss sötnosar
Bild från rumänien!

Don't let them bring you down


hello!

Tänkte skriva inatt när vi kom hem men var helt döööd. Igår mötte jag iallafall frida, vi hade väldigt mycket att prata om alltså haha. Saknat henne så mycket, min bästasyster!! Sen köpte vi cigg & sen hem till frida och fixade oss. Efter mötte vi upp kevin, jimmy och några andra killar. Vi drack lite, sen åkte vi till skanstull och mötte några andra och det blev skitdålig stämning där eftersom att det var folk där vi inte tyckte om. Så i slutet blev det bråk såklart, men vi drog vidare sen till fest i huddinge med Josefine och Linnea. Där var olle,paul,nora och några andra. Haha jag och frida hade så sjuuukt kul där, vi gjorde massa cpgrejer haha!

Vi kom hem vid 2 kanske, kollade på film och jag somnade. Och sen vaknade i natten och skakade, helt svimfärdig och ramlade typ ihop, skitläskigt. Vet inte vad det var, men tror det är för att jag inte har ätit dom senaste dagarna. Men nu mår jag bra, ska sola lite nu och sen försöka väcka frida. Puss hörs senare!

Lite bilder från bussen bara.












wohoo

Nu är jag hemma!! Lyckliiiig haha, och är så glad att jag har alla mina fina vänner kärlek till er! Var iallafall i rumänien med min famillj, hade de skitbra :) Är skittrött just nu så ska sova snart, men olle vill att jag ska komma t huddinge nånstans men tror inte jag ska dit iallafall. Shiit vad folk har förändrats och mycket saker har hänt, too bad asså. Men nu ska jag stänga av datan iallafall och min mobil är sönder också eller vet inte vad som har hänt men kan inte svara på sms. PUSS, fan va tråkig blooooogg. måste fixas

weeeiii

glad midsommar i efterskott på er allihopa! igår firades det först hemma hos robin med emilie,nisse,alvaro och helene,lyssnade på musik och förade lite sen drog vi till rålis och satt där resten av kvällen. hade det riktigt mysigt men drack liite för mycket senare mot kvällen, drog till donken och åt sen hem till mig med nisse. idag har jag varit seg hela dagen, drog en snabbis till hornstull och mötte upp samma människor som igår med nisse, satt vid vattnet en snabbis och pratade liet och så. nu ska jag och nisse röra oss mot söderbysjön med lite folk och kröka.  bääääästa kvällen ikväll för systeer jennifer kommer heeeeeem!!!! :DDD haha är helt överglad för det :D så ska nog möta upp henne när hon kommit, ska dra nu. pusspuss!

I'm falling to pieces

märker ni att jag har tråkigt eller som sitter och gör mobbade listor? haha. förlåt att bloggen typ gått och dött men sommarlovet är här och då har man ingen lust att sitta och blogga om ni fattar :) senaste dagarna har jag varit med finaste storebror som kommit hem, varit med nisse, gått på konsert, badat, varit hundvakt, krökat, varit med storasyster, lekt med kattunge haha och sånt skoj. nej men igår grillade jag hos pappa med mina syskon, va mysigt men fick reda på saker som jag inte ville veta, känns skit jobbigt och är lite förvirrad och kluven just nu men förutom det va det skit mysigt. efter det drog jag, emilie (storasyster)och nisse till älvsjö, hem till min systers kompis johanna. hennes kille fyllde år så det firade vi med några andra, öl, musik och mycket skratt haha :D åkte hem till nisse runt typ 2 tiden och somna direkt, det va faktiskt en ganska lyckad kväll :)
sista kvällen innan syster åkte
haha nisse på hans land
jag som är mobbad
nisse och denis haha
och dääär slutade typ min data funka så måste sluta.puss!

tråååk

Lovar du att vara ärlig? ja
Du heter? Frida
Beroende av? kärlek
Vad behöver du mest just nu? jennifer
Vad tror folk om dig? ingen aning?
Vad får du oftast komplimanger för? mitt hår
Hur imponerar man på dig? humor och ärlig
Var bor du? gullmarsplan
Trivs du där? NEJ!
Antal timmar du sovit inatt? Typ 8-9 ?
Sov du ensam? nej
När mår du bra? när jag är med folk som får mig att må bra
När blev du fotad senast? inatt
Hur känner du dig just nu? ledsen/nere och trött
Vem saknar du? Jennifer syster!!
Favoritdryck på morgonen? vatten
När brukar du oftast gå och lägga dig? när jag är trött
Är du blyg? nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nja, snarare andra
Är du nöjd med ditt liv? både ja och nej
Vad är det värsta du vet? lögner
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? föör mycket -.-
Vad längtar du till? Tills jennifer syster kommer hem!
Vad är det finaste du fått? kärlek
Om fem månader? har jag börjat gymnasiet
Om ett år? är det 2012
Du samlar på? pengar (?)
Vem ringer du när du är ledsen? storasyster eller lillasyster <3
Är det okej att gråta? såklart
När grät du senast? någon timma sen -.-
Bär du linser eller glasögon? linser
Vill du gifta dig? kanske
Ha barn? ja
Är du flygrädd? ja
Tror du på ett liv efter döden? ja någon sorts liv iaf
Bor dina föräldrar tillsammans? nej
Vilken ögonfärg har du? brun/gröna
Röker du? ja

Vad tycker du är kärlek? tillit till en annan människa
När kramade du någon senast? idag
Saknar du någon speciell person? jaa
Är du singel? Nej :D
När fick du senast en komplimang? idag av finaste storasyster <3
HAR DU NÅGONSIN

varit medvetslös? nej
Hånglat med någon riktigt ful? hahah ja
Hånglat med mer än 50 pers? nej det tror jag inte
Hånglat med fler än två pers på en kväll? ja
Gjort något riktigt dumt? mm
Gjort något du verkligen ångrar? JAA
Åkt ambulans? aa
Gjort något olagligt? ja
Fått din mamma gråta? tyvärr..
Sagt att jag älskar dig och menat det? absolut
Tar du droger? men ja? varje dag
Varit kär? ÄR som fan

SENASTE SOM

sov i din säng? Leo
Såg dig gråta? Nisse, alex och vigge
Fick dig att gråta? *****
Du delade en dricka med? Robin
Du gick på bio med? mamma och storasyster
Skällde på dig? Leo och mamma

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU

Gråtit? ja
Kramat någon? ja
Pussat någon? ja
Köpt någonting? ja
Sjungit? haha ja
Saknat någon? jaaa

@ arellano

tjoo fräs! just nu sitter jag, emma och sofia hos barre och chillar gal1, väntar på att vodkabilen ska komma med våran dricka så ska det bli partyy :)) kanske drar oss mot apberget så det blir nice. men nuu orkar jag inte skriva mer, heysvejjs

Oh lord

Oh herregud, ligger ute på landet och försöker sova men nisse och andy ligger och spelar gitarr samtidigt som dom typ sjunger/skriker till.haha tror fan dom väckt hela området....menmen,har det fett nice här och vill inte orka hem till äckliga sthlm imorgon :( meen, skriver säkert när jag kommer hem, ska joina dom nu. Puss!

SOMMARLOV!

skolavslutning idag alltså, va skit jobbigt att behöva säga hejdå till alla, både lärare och elever..alla grät och usch, kommer sakna alla så sjukt mycket!! kärlet till klass 9c ♥ så nu är alltså sommarlovet på gång, imorgon åker jennifer bort :((( och på söndag åker jag till nisses land, får se hur länge vi stannar. ska försöka ta bilder där som jag kan lägga upp sen :) ikväll ska vi partaa som aldrig förr, vi får helt enkelt se vart vägarna tar oss. hörs imorgon någon gång. PUSS på er alla!

YO

lite blandade bilder bara ♥

 


21 questions


9c

shit har knappt tänkt på att imorgon är den allra sista riktigt dagen vi har tillsammans med klassen, dom som man träffat nästan varje dag i 9, vissa 10 år. känns sjukt att inte se dom gamla vanliga sen när skolan börjar igen, inget kommer bli sig likt igen. dom har ändå stått ut med oss (mig och jennifer) under våra värsta perioder hahaha och det är jag tacksam för! när vi skrek på lärarna för precis ALLT dom gjorde, alltid skrek rakt ut att vi "inte fattar någonting" och allt sånt där hahah bara för att vara coooooola. det känns även jobbigt att det är just det här sista halvåret som klassen verkligen hållt ihop, innan har den varit ganska splittrad och så, men nu sitter alla och skrattar tsm, festar tsm, hjälper varandra m.m nu när vi ska splittras. vissa kanske man aldrig mer ser, men man får tänka positivt! hoppas på att vi typ grillar allihopa eller ngt sånt i sommar. måste bara säga tack för alla dom här åren vi haft tillsammans och hoppas på att vi ses snart igen! love you guys ♥

ingen rubrik

ligger i sängen, har gjort det typ hela dagen. gick till första lektionen tills jag kände att det verkligen va heelt onödigt, gjorde ändå ingenting så hängde med jennifer systeer en stund sen drog jag hem, nisse sov här igår så han va kvar, kröp ner i sängen hos honom och myste <3 sen vid typ 12 drog han så då somnade jag, kollat på film också. har skit ont i magen och vet inte vad det beror på :( pratat med mamma lite också, har tilloch med varit duktig och varit ute och sprungit, blev inte långt menmen, kändes bra iaf. nu ska jag bada sen sova tror jag. ska möta klassen imorgon kl 9 så ska vi tydligen dra till tanto, sola, bada ha picknick och umgås, mys! PEACE

Shooooooooooo



Kom nyss hem, orkar inte säga vad jag har gjort idag. Men sitter iallafall nu och försöker göra en gympauppgift som emma min sötaste bror hjälper mig med också, jag skulle få ig i idrott, bråkade med min lärare och allt. Sen nu från ingenstans blev han helt snäll och jag behöver bara göra en liten uppgift sen får jag g, haha sjukt bra för har knappt varit på lektionerna och varit väldigt uppkäftig.. Sen har jag ig i matte tror jag, men vet inte riktigt för ingen av mina lärare har sagt något om iv längre eller sommarskola så får se. Men det verkar gå bra nu, tror gud är på min sida nu igen :D Idag gick jag till skolan, sa hej till några lärare & kompisar, sen därifrån haha finns inget att göra i skolan längre, men imorgon ska jag gå. Det blir sista dagen med min klass, känns sjukt. Kommer sakna dom så mycket, usch :( Och emma som flyttar till eskilstuna sen :(

Men det är sommarlov på fredag, åker bort på lördag till rumänien och träffar min finaste familj, kommer hem efter två veckor och då blir det sjuuuukt nice, festa, sola, bada, kompisar, & allt sånt! Haha men ska fortsätta med min gympasak nu, så vi hörs! Pussssss

Sluta drömma, gå vidare & glömma.







People change, things goes wrong, shit happens and life goes on.

Har varit idag med Evelina & Frida, vi skulle till skolan med sket i det istället för det finns ändå inget att göra där. Vi chillade bara här hos mig, vi var ute lite också, snackade o så. Mys!! Ska kolla tv nu, fortsätta snacka med frida och sen sova. Har hänt ganska mycket på senaste tiden så tror inte vi kommer blogga så mycket mer eller iaf inte jag för mitt liv är helt upochner men det börjar gå framåt, sakta men säkert :) okej har blivit störd haha men hare bäst poooooooooooss

try to fix you

when you try your best but you don't succeed,when you get what you want but not what you need,when you feel so tired but you can't sleep, when you lose something you can't replace, and when you love someone but it go to waste, and the tears come streaming down your face. could it be worse?..

kärlek vid sista ögonkastet


heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? haha 20 nåntiiing
Vad tycker du om kärlek? skit :D
När kramade du någon sist? nyss
Kramade du någon speciell person? ja
Har du svårt för att bli kär? aa
Är du singel?- japp
När fick du senast en komplimang? idag

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös- nej
Playat?- nejdåå haha
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - ja
Gjort något riktigt dumt? ja..............
Gjort något du verkligen ångrar?- japp
Varit nykter på nyårsafton? - haha ja?
Åkt ambulans? - tror inte de
Gjort nåt olagligt? - ja, fett kriminell
Blivit polisanmäld? -
Slagit ner någon? - varje daag!!!
Skämts över dig själv? nej:o
Sagt jag älskar dig och menat det?- nej aldrig asså,
Tar du droger? - ja, de är nice
Dricker du? - ja
Vad har du på dig när du sover? linne o shorts
Vad hatar du verkligen? - mycket just nu!!
Varit kär? - ja
Är du ensam nu? - nej

SENASTE PERSONEN SOM:
Såg dig gråta? - några randoms hahaha
Fick dig att gråta? - några idioter :)
Du delade en cigg med? - vet inte
Du gick på bio med? - vet inte

dom senaste 48 timmarna har du..

Gråtit? -  ja
Kramat någon? - ja
Pussat någon? - ja mina systar :)
Köpt någonting? - ja
Sjungit? - ja haha
Saknat någon? - yess


Måndag


:)

Jag inget att ha på mig, och har fuck face o mitt hår har ramlat av o jag ser ut som en ful äcklig fisk :) bra, nu ska jag dö hemma hejdå

systerhäng

tjo bloggen! nu har vi snart fixat klart oss, ska in till farsta och träffa storasyster, sitta ute och äta, skratta och dricka öl haha det behövs! kvällen igår va fett seg så vi bestämde oss bara för att ta det lungt och kolla på film, vilket va skit mysigt! :D vi kanske skriver senare ikväll, då blir det partyy. pusspuss!
haha våran sexiga vän!

suspicious minds

nu dra jag ut och möter jennifer, vi ska dra iväg på fest och kommer säkert möta upp någon rolig figur under
kvällen. hörs kanske senare eller imorgon. puss!

En midsommarnattsdröm

hej bloggen! vaknade vid två och har legat på balkongen tills nu, lyssnat på musik och så. ska börja fixa mig nu, vill gå till grönan och se petter och september idag men blir inte så :( så får partajjjaaa ist med syster så det blir niice :) men nu har jag bråttom. puss!

Resten av ditt liv

hej bloggen! kom hem för någon timme sen, ligger bara i sängen, ska upp och se ifall det finns något att äta och sen kolla på film :) FÖRSÖKER FÅ TAG I JENNIFER OCKSÅ SÅ OM DU SER DET HÄR SÅ SVARA PÅ DIN LUUUUR! haha iaf, ikväll har jag, emma, jennifer, julia och lisette varit på fest på gudö, tog två år för oss att hitta dit och vi gick lite vilse i skogen och så men tillslut kom simon och räddade oss haha, huset va as nice och så, så kvällen blev rätt lyckad iaf! är sjukt trött nu så slutar skriva här. puss!

-

Du kollade på den ena, messade den andra,
var tillsammans med den tredje & lekte med den fjärde.

Det finns ingen jag älskar mer än dig


utgååång

Nu drar jag ut, och såhär ser jag ut.
Och är skitsur, o trött på idioter. perfekt humör för att gå ut att festa ju.
Men jaja tänkte bara säga att jag lever, puss. hare bääääst!!!!!!

nothing can change what you mean to me

hej bloggen! som vanligt så suger uppdateringen och den kommer sääkert bli sämre när vi får sommarlov så.. menmen, nu är jag bara hemma, måste gå och handla sen ska jag börja fixa mig, idag har jag varit med nisse och joel typ hela dagen, fixat med nisses nya moppe som blev skit fin! (Y) igår mötte jag och jennifer upp alexandra och binjam, drack lite med dom och så sen drog vi vidare mot blåsut där vi träffade noran och jonthe, va med dom ett tag sen drog typ alla hem :) ikväll vet jag inte vad som händer, vill grilla men ingen verkar på -.- vi hörs kanske senare, puss!

RSS 2.0